Harteron OÜ uus koduleht on valmimas…

on

Oi, juba ammu oli aeg. Väga-väga ammu. See eelmine (ja ainus) koduleht on vastu pidanud 2009-2022. Nojah, nutiseadme sõbralik ta olla ei osanud ja ruum ka nagu sai otsa. Oleks tahtnud kõik tooted ja teenused hinnakirja lisada, aga ei saanud – lihtsalt ruum sai otsa, rohkem ridu polnud võimalik tekitada. Ma oli kannatlik ja punnisin, üks päev suure punnimisega saingi hinnakirja lõppu uut infot lisada. Hiljem selgus, et tasuta ei saa siin maailmas midagi – hinnakirja keskelt kadus suur jupp ära. Olgu, mis sa ikka vanuriga võitled. Vähem torkida ja ehk püsib hinges kuni uus leht valmis saab…

…Nii ma mõtlesin juba vähemalt viis aastat tagasi. Leidsin kamba, kes soodsalt oli valmis tegema uue kodulehe. (Nemad leidsid tegelikult minu ja ise pakkusid soodsa hinna.)  Tulin siis oma soovidega lagedale, saime paar korda kokku, tegime kodulehe struktuuri, saatsin stardiks vajaliku info. Ja nii see asi jäi. Mingi hetk oli neil huvi raugenud. Õnneks ka raha ei maksnud/küsinud

Katse 2. Taas ilmusid tegelased kes ise soovisid mulle tasuta kodulehe teha. Neil tekib portfolio ja mina saan tasuta lehe. Väga hea diil. Taas kohtumine, telefonikõned ja saigi lähtepunkt ja eesmärgid paika. Natukese aja möödudes uurisin, et kas kõik vajalik olemas ja millal tulemust võiks olla. Selgus, et tasuta lõunaid taaskord pole. Küsiti natuke raha ja ma oli nõus tasuma, kui näen tulemust. Läks veel kuuke ja sama seis – ikka vaikus. Uurisi ja selgus, et raha oleks veel rohkem vaja. No ma ei tea. OK, tehke ja saate. Kolmas kord selgus, et tegelikult peaks hoopis sellise lihtsa kodulehe eest olema püsimakse 50.- kuus ja nii aegade lõpuni. Seal meie koostöö katkes. Õigemini polnud alanudki, sest kolme kuuga ei jõutud mitte kriipsugi teha.

Katse 3. Noor ja teotahteline mees. Veidi nagu tuttav ka (tööalaselt). Kuna mul kaks korda eelnevalt oli juba materjalid ja nägemus koostada, siis kolmas kord käis kõik juba kähku. Ja ka töö kodulehega algas kiiresti. Struktuur, lehed, nupud, disain… Asi juba kerkis. Test oli üleval… aga noormees tegi oma firma ja ilmselt tasuvamat tööd jooksis niipalju peale, et viimane osa jäi ripakile. Oli vaja vaid koolitus mulle teha, et kuidas sisu ja tooteid lisada/muuta. Kuude kaupa helistasin ja kirjutasin, kui ei miskit. Kadunud… aga taas oli õnne, et vähemalt maksma ei pidanud…

Kolm on kohtuseadus. Neljas kord ikka pekki ei lähe. Ja kuidas ta saabki minna kui kodulehe teeb naabrimees. Eks see projekt kestis meil 1.5 aastat, kuid täiesti arusaadav. Covid19, kodukontorid, lapsed distantsõppel, lasteaiad kinni. Siis puhkused, ehitused jne. Aga meil oli alati ülevaade, et kaugel oleme. Samas polnud ka kiiret, et juuksekarv lõhki ajada. Mõnusalt omas tempost ja mina olen väga rahul.

Aitäh sulle Marmo, Veebiagentuur OÜ